3η Συνάντηση του Προγράμματος Breaking Weight Bias

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, η ομάδα του προγράμματος Breaking Weight Bias συναντήθηκε στην πανέμορφη Αθήνα για την 3η Διεθνική Συνάντηση Συνεργάτιδων!

Οι συμμετέχουσες στη συνάντηση ήταν οι εξής: η Rosa Amaro από την CIVIC, η Εμμανουέλα Λεουνάκη από την WHOLE, η Άννα Σταμούλη από την ATERMON, η Anca Georgiana Ispas, η Diana Nemes και η Alina Ioana Forray από το Πανεπιστήμιο BBU, καθώς επίσης η  Agnieszka Łyżniak και η Katarzyna Decowska από την DANMAR.

Οι συνεργάτιδες που πήραν μέρος στη συνάντηση διαδικτυακά ήταν η Κωνσταντίνα Κατσανά από την WHOLE και η Carolyn Usher από την INOVA.

Η συνάντηση αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τις συνεργάτιδες να γνωριστούν από κοντά για πρώτη και -δυστυχώς- και για τελευταία φορά, αφού το πρόγραμμα Breaking Weight Bias οδεύει προς την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Τα θέματα που καλύφτηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν την οριστικοποίηση της 2ης σειράς αποτελεσμάτων, τις εκδηλώσεις που στοχεύουν στη διάδοση του προγράμματος, την εξέλιξη των πιλοτικών διαδικασιών αξιολόγησης του προγράμματος και τέλος, όλες τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ολοκλήρωση του προγράμματος.